Ons Team

De Vroedvrouwen

Verloskunde… het mooiste beroep ter wereld.

Een vak vol passie! Wij stellen ons graag aan je voor

Amy van den Hogen

Verloskundige

Kimberly Zonneveld

Verloskundige

Mijn naam is Amy van den Hogen.
Ik ben eigenaresse van praktijk de Toekomst en werk 4-5 dagen in de week.
Ik ben geboren en getogen in Nistelrode en woon al 9 jaar in het Belgische Achel. Ik heb gestudeerd in Maastricht en tussendoor veel gereisd en werkervaring opgedaan.

Op mijn reizen heb ik mijn rugzak gevuld met een hoop mooie levenservaringen.
Toen ik Jolande tegenkwam klikte het meteen. Van haar heb ik veel mogen leren over holistische verloskunde, homeopathie en aromatherapie in de verloskunde. Nergens komt de kracht van de natuur meer tot uiting dan bij zwangere en barende vrouwen. Deze kracht wil ik zien, benutten en eren. Daarom ben ik dankbaar te hebben geleerd van en gewerkt met een holistisch verloskundige. Met deze visie werken wij bij de Toekomst, aan de Toekomst.

Wat ik mee wil geven aan zwangere vrouwen is meer dan alleen ‘medische zorg’, het is de beleving van een bijzonder life-event en de transitie van partners naar ouders. De zwangerschap en bevalling zijn voor iedereen anders en vragen om persoonlijke en betrokken begeleiding.

Of je nu kiest voor een onderwaterbevalling of een ziekenhuisbevalling, als jullie straks tevreden terugkijken op zwangerschap, bevalling en kraambed, ben ik een tevreden verloskundige!

Keuzevrijheid en vertrouwen zijn heel belangrijk “Jij bent de expert van je eigen leven en lichaam”, daarom vind ik het fijn ruim de tijd te nemen voor de controles, zodat ik je/jullie goed leer kennen en we samen werken aan een vertrouwensband. Ik begeleid je in het maken van keuzes die bij jou passen.

Met vertrouwen in jezelf, je lichaam, je baby en je vroedvrouw sta je sterk!

Tot ziens in De Toekomst!

* In juli 2021 verwachten wij ons 2e kindje. Van mei tot en met oktober 2021 zal ik daarom met zwangerschapsverlof zijn, Fleur Peeters zal in die periode het team versterken *

Mijn naam is Kimberly Zonneveld.
Ik werk 2-3 dagen in de week bij praktijk de Toekomst.
Ik ben geboren in Alphen aan den Rijn als oudste van 4 kinderen.

Ik wist als kind al dat ik later “iets met baby’s” wilde gaan doen. Verloskunde is dan ook niet alleen mijn beroep, maar ook mijn passie.

Na mijn afstuderen in 2015 aan de Verloskunde Academie Rotterdam ben ik voor de liefde naar het mooie Brabant verhuisd. Sindsdien heb ik als waarneemster gewerkt bij verschillende praktijken verdeeld over het land.

Sinds 2017 ben ik zelf moeder van Guus en besef ik pas echt hoe diep de liefde van een moeder voor haar kind is.

Nadat ik mijn zoon zelf borstvoeding heb gegeven ben ik in 2018 aan de opleiding tot lactatiekundige begonnen, iets wat al lang op mijn wensenlijstje stond. Vanaf januari 2020 mag ik mij, naast verloskundige, dan ook lactatiekundige IBCLC noemen.

Na een tijd gewerkt te hebben in een grote praktijk kijk ik enorm uit naar het werken in een kleinschalige praktijk met alle tijd, rust en aandacht voor jou, je partner en mogelijk je gezin. Vanaf begin 2020 kun je mij gaan tegenkomen in de praktijk.

Tot ziens in de Toekomst!

Image
Image
Image

Fleur Peeters

Verloskundige

Met dank aan

Jolande Brom - 30 jaar Verloskundige Valkenswaard

Jolande Brom, een begrip in Valkenswaard en omstreken. Ruim 30 jaar heeft zij meer dan 1000 kinderen in regio Valkenswaard (België en Nederland) op de wereld mogen zetten. De kans is dus groot dat jij of iemand in je omgeving de naam ‘Jolande’ kent.
Jolande heeft praktijk de Toekomst opgericht en is nu niet meer werkzaam als verloskundige.

Jolande Brom was geen standaard vroedvrouw, want zoals ze zelf zei “er zijn ook geen standaard zwangerschappen en vooral geen standaard baby’s”.

Haar visie leeft voort in haar praktijk voor verloskundige Valkenswaard, verloskundigenpraktijk de Toekomst.
Een holistische verloskundige visie, want Jolande volgde een 3-jarige opleiding tot homeopathisch verloskundige. Wij bekijken nog altijd iedere situatie persoonlijk en maken zo een inschatting, hierbij staat de zwangere centraal.

Haar grootste passie lag bij de onderwaterbevalling, na 20 jaar ervaring met allerlei soorten baden zetten wij ook deze passie voort bij Verloskundige de Toekomst, we begeleiden met plezier en expertise badbevallingen.

Veel kennis en ervaring hebben wij te danken aan Jolande. Haar praktijk die een begrip is in Valkenswaard, haar persoonlijke benadering, holistische verloskunde, homeopatische verloskunde en oneindig veel wijsheid.

De praktijk heeft nu naast deze kwaliteiten ook een nieuw jasje, een vlotte en ruime kijk, maar nog steeds dezelfde betrokken zorg.

Jolande was een echte vroedvrouw (= wijze vrouw), wij zijn trots het stokje over te mogen nemen, bedankt voor alles!

mr green -

meritroyalbet

-

virgin games

-
instagram takipci hilesi