Ize

Ize

Ize is thuis geboren na een prachtige, kort maar krachtige, bevalling.
Ik (Amy, verloskundige) was net op tijd om alle spullen klaar te zetten. Oma, die ook de kraamverzorgster is deze week, was er ook maar net op tijd bij.
Er was niet veel tijd om grote zus Lizz onder te brengen, dus ze bleef lekker thuis terwijl haar baby zusje geboren werd en heeft zich super gedragen.

Toen ik aankwam stond mama naast het bed hevige weëen op te vangen, wat was je sterk! Papa was nog even iets aan het klaarzetten. Al binnen een kwartier stond ik boven aan de trap, ” papa, als je er bij wilt zijn moet je nú komen!”
Gelukkig was hij er zo. Mama vond het fijn om op bed te bevallen, we hielpen je op handen en knieën in bed. Even heb je nog getwijfeld of je op je rug wilde gaan liggen, maar toen nam je lichaam het over en wist je dat het goed was zo. De lichte paniek die je voelde omdat de ontsluiting zo snel ging, verdween als sneeuw voor de zon, je kalmeerde, keerde in jezelf, en binnen een paar persweëen kwam Ize ter wereld!
Je vond het fijn dat ik er bij was, maar eigenlijk, heb ik niets gedaan! 😀

Na de bevalling hadden we een klein feestje, je voelde je al snel goed en het was mooi om met het hele gezin in jullie bed kennis te maken met jullie dochter, kleindochter en zusje.

Ize maakte er ook een feestje van en liet meteen zien hoe goed ze kan poepen, op mijn arm! XD

Met de hele familie op bed kennismaken!

Het was heel fijn jullie te mogen begeleiden deze zwangerschap, bevalling en kraambed!

virgin games

-
volgers instagram kopen