Jace

Jace

Baby nummer 2 is in aantocht!

Oh wat is mij zwangerschap weer vlot gelopen, alles was elke keer weer in orde.
Het einde komt in zicht, oh ik was er helemaal klaar mee, het warme weer, dikke buik, corona tijd, mijn dochter, het werd allemaal zwaar, toch bleef ik tot de laatste druppel gaan en tot de laatste zwangerschapsweken alles doen.

Bij 38 weken moest ik op controle bij de vroedvrouw in het ziekenhuis aan de monitor, ook hier alles in orde, toch had ik gevraagd om eens te kijken of ik al ontsluiting had, en die had ik: 2cm. Helemaal prima. Al rap kwam de vraag , wil je mij dan niet even strippen? Normaal doen ze dit niet zo vroeg maar wou het echt graag. Helaas niks geholpen.. wel kreeg ik voorweeën.

Ondertussen is het woensdag , ik ging nog fijn naar de hondenschool, want thuis zitten is niet mijn ding en er was toch nog niks op komst. En ja hoor de nacht van donderdagnacht 4.00u schoot ik wakker met weeën, ineens wist ik weer wat het was. Pfoe wat was dit weer heftig, maar ik probeerde het onder controle te houden, ondertussen had ik Amy al een appje gedaan om haar gewoon op de hoogte te brengen.

Ineens ging het zo snel met de weeën dat ik heb gebeld. Al gauw was Kimberly onderweg.
Ondertussen is ook mijn mama gearriveerd omdat ik echt even in de douche wou, maar Chloë (mijn dochtertje) stond ook al paraat, dat kon ik er even niet bij hebben. Chloë werd ondertussen naar de creche gebracht, en Kimberly arriveerde.

Ik had 4 cm ontsluiting. Maar de weeën deden echt veel pijn , we besloten om toch al naar het ziekenhuis te gaan.
Eenmaal daar duurde het niet lang en ik wou epidurale. En toch had ik gezegd ik ga het deze keer weer zonder proberen. Helaas ik kon de pijn niet aan.
Rond 9.00u hebben ze de epidurale gezet, wow wat was dit heftig. Eenmaal hij begon te werken was dit een groot plezier. Eindelijk even uitrusten tot het werk weer moest beginnen.

Tegen 13.00u hebben ze mijn water gebroken, en weeën opwekkers gegeven. En dan gaat het weer snel ook. De persweeën begonnen, oh ik hield het niet meer, maar moest helaas nog wachten want het was wissel van schift.

Hehe daar waren ze eindelijk tegen 14.15.
Ze begonnen alles klaar te zetten, en jaa, ik mocht nu mee gaan persen!

Voor ik het wist lag hij al op mij , om 14.39u is onze mooie zoon Jace geboren. Oh dit was een weer zo een geluk, ons gezin is compleet.
Een bloedmooie dochter en een prachtige zoon. Wat wilt een mens nog meer ❤️
10 juli 2020 💙

virgin games

-
volgers instagram kopen