Nel

Nel

Mijn zus had positieve ervaringen bij verloskundigenpraktijk ‘de toekomst’, vandaar dat ik ook voor hen koos. En ik heb geen moment spijt gehad van deze keuze.

Op 3 juni 2018 werd onze dochter Nel geboren, dus we namen contact op met vroedvrouw Amy.

Zodra we thuis waren kwam ze op bezoek om alles verder mee op te volgen. En dit bleek al gauw nodig.. Toen Amy ons Nel woog, werd duidelijk dat ze teveel afviel. De borstvoeding was niet goed op gang, dus we gingen alles doen om dit op punt te zetten en ondertussen Nel kunstvoeding geven indien borstvoeding niet voldoende was. Dit zodat ze kon aansterken.. In de hoop dat we na verloop van tijd terug volledig naar borstvoeding konden overgaan.

Nel was een erg moeizame en trage drinker. Het was een zware start voor haar, maar ook voor ons als ouders. Amy heeft zowel ons, als onze dochter, geweldig ondersteund doorheen deze periode. Toen het nodig bleek verwees ze ons door naar het ziekenhuis. Ze heeft contact opgenomen met de kinderarts toen wij niet wisten wat te doen.. Door deze contactname konden we snel terecht op pediatrie. In het ziekenhuis benoemden de verpleegkundigen ook dat als we te lang hadden gewacht het anders had kunnen aflopen met Nel.

We zijn Amy ontzettend dankbaar hiervoor.. Dat ze ons heeft geholpen, en dat ze ook gedurfd heeft ons door te verwijzen waar nodig.

Zowel tijdens onze heropname in het ziekenhuis, als terug thuis, is ze ons blijven opvolgen. Wanneer ze op verlof ging, kwam haar vervangende collega Sandy bij ons thuis langs. Ook bij haar hadden we een erg fijn gevoel. Je voelt dat het verloskundigen zijn met het hart op de juiste plaats. Voor hun is het geen werk, maar een passie.

Uiteindelijk heb ik moeten beslissen de borstvoeding stop te zetten.. Wat geen gemakkelijke beslissing was.. Amy heeft er alles aan gedaan om de borstvoeding mee op gang te krijgen, maar ze heeft niet alleen hier oog voor. Ze zag ook wanneer ik eronderdoor zat en wanneer ik nood had aan een babbel. Toen ik besloot te stoppen met borstvoeding respecteerde ze mijn beslissing en gaf ze mij bevestiging dat ik een goede moeder was.. Echt wat ik nodig had op dat moment, omdat het voelde als falen..

Ik zou iedereen deze verloskundigenpraktijk aanraden.. Ben zo blij dat Nel nu lekker groeit en gezond is. Als we voor een tweede kindje gaan, zal ik zeker terug contact opnemen met vroedvrouwenpraktijk de Toekomst.

mr green -

meritroyalbet

-

virgin games

-
instagram volgers gratis