Ons Team

De Vroedvrouwen

Verloskunde… het mooiste beroep ter wereld.

Een vak vol passie! Wij stellen ons graag aan je voor

Amy van den Hogen

Verloskundige

Mijn naam is Amy van den Hogen. Ik ben geboren en getogen in Nistelrode en woon al 9 jaar in het Belgische Achel. Ik heb gestudeerd in Maastricht en tussendoor veel gereisd en werkervaring opgedaan.

Op mijn reizen heb ik mijn rugzak gevuld met een hoop mooie levenservaringen.
Toen ik Jolande tegenkwam klikte het meteen. Van haar heb ik veel mogen leren over holistische verloskunde, homeopathie en aromatherapie in de verloskunde. Nergens komt de kracht van de natuur meer tot uiting dan bij zwangere en barende vrouwen. Deze kracht wil ik zien, benutten en eren. Daarom ben ik dankbaar te hebben geleerd van en gewerkt met een holistisch verloskundige. Met deze visie werken wij bij de Toekomst, aan de Toekomst.

Wat ik mee wil geven aan zwangere vrouwen is meer dan alleen ‘medische zorg’, het is de beleving van een bijzonder life-event en de transitie van partners naar ouders. De zwangerschap en bevalling zijn voor iedereen anders en vragen om persoonlijke en betrokken begeleiding.

Of je nu kiest voor een onderwaterbevalling of een ziekenhuisbevalling, als jullie straks tevreden terugkijken op zwangerschap, bevalling en kraambed, ben ik een tevreden verloskundige!

Keuzevrijheid en vertrouwen zijn heel belangrijk “Jij bent de expert van je eigen leven en lichaam”, daarom vind ik het fijn ruim de tijd te nemen voor de controles, zodat ik je/jullie goed leer kennen en we samen werken aan een vertrouwensband. Ik begeleid je in het maken van keuzes die bij jou passen.

Met vertrouwen in jezelf, je lichaam, je baby en je vroedvrouw sta je sterk!

Tot ziens bij De Toekomst!

Image

Met dank aan

Jolande Brom - 30 jaar ervaren Verloskundige

Mijn naam is Jolande Brom, ik ben geen standaard vroedvrouw, want er zijn ook geen standaard zwangerschappen en vooral geen standaard babies. Natuurlijk ben ik op de hoogte van de richtlijnen die in onze regio of landelijk gelden, maar ik blijf altijd persoonlijk iedere situatie opnieuw bekijken en inschatten. Mijn grootste passie ligt bij de onderwaterbevallingen en heb inmiddels 20 jaar ervaringen met allerlei soorten baden. Wij verhuren ook ons eigen bad met toebehoren.

Ik ben al ruim 30 jaar zelfstandige vroedvrouw en heb inmiddels veel ervaring in de Nederlandse en Belgische geboortezorg.

Na 8 jaar in mijn carriere was ik niet meer tevreden met de standaard uitspraken dat misselijkheid hoort bij de zwangerschap en, door mijn eigen goede ervaringen met homeopathie, ben ik me bij gaan scholen in de verloskundige homeopathie. Deze opleiding duurde 3 jaar en sindsdien mag ik me homeopatisch verloskundige noemen. Toch was door de drukte vaak onmogelijk om een goed homeopatisch middel te vinden.

De laatste jaren heb ik mijn dienstverlening uitgebreid met aromatherapie mbv de zuivere doTerra-oliëen, deze werken veel directer, sneller en meer algemeen.